Adeziune

    Suntem un grup de oameni, simpli, buni și diferiți, implicați și devotați cauzelor de îmbunătățire a calității vieții și a mediului înconjurător.


Visul, dorința și ambiția noastră sunt acelea de a face oamenii să creadă din nou în politică, de-ai familiariza cu procesele de luare a deciziilor și de a-i implica activ în viața publică. Principiul nostru fundamental este acela ca înainte de a ne dori să schimbăm ceva în jurul nostru, mai întâi trebuie să ne schimbăm pe noi și asta vrem să obținem alături de toți cei care sunt dispuși să ne ajute. Care sunt beneficiile și ce putem oferi dacă vii alături de noi?

  • Vei dobândi experiență și cunoștințe în proiectele active ale organizației (Marketing, HR, Comunicare, Legal, Administrație Publică, etc.) alături de specialiștii noștri.Vei dobândi cunoștințe din domeniul politic.
  • Vei dobândi cunoștințe din domeniul politic de la specialiști în știința politică.
  • Vei participa la workshop-urile organizate de Tinerii Verzi.
  • Vei fi afiliat și asociat cu un partid cunoscut, plăcut și respectat la nivel european.
  • Vei participa activ la activitățile de protejare sau dezvoltare a mediului organizate de către Partidul Verde sau de către Tinerii Verzi.

Te așteptăm alături de noi, la o cafea, la un ceai sau, de ce nu, la un propriu proiect pe care tu să îl creezi și noi să venim în ajutorul tău! Haide să fii verde, planeta și societatea depind de tine!

Haide să fii Verde, Planeta și Societatea Depind de tine!

Completează formularul

0/50
0/70

Câmpurile cu (*) sunt obligatorii.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...