Echipa noastră

Cunoaște Echipa Noastră

Vlad Turcu
Copreședinte

Un viitor verde, sustenabil într-o societate în care toți oamenii se acceptă și se respectă, acesta este idealul meu! Numele meu este Turcu Vlad, sunt din Craiova și îmi doresc să iau parte la schimbarea lumii într-un loc mai bun. Vreau să ajut, alături de voi!

Antonia Grabriella Mizileanu
Vicepreședinte

Întodeauna am fost preocupată de grija pentru planeta noastră și de protecția animalelor și împreuna cu tinerii din aceasta organizație, vom putea lupta împotriva problemelor care ne afectează mediul înconjurător, prin acțiuni “verzi”.

Alex Tănase
Vicepreședinte

Sunt dornic de a mă implica cât mai mult în toate problemele ce țin de mediul social și cel înconjurător, pentru a putea rezolva, prin soluții concrete cât mai multe dintre acestea. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă profesională, cu un vibe extraordinar, mereu focusată pe soluții, prin care am reușit să accesez și implicit să accesăm mai ușor resursele de care avem cu toții nevoie pentru a aduce îmbunătățiri comunității în care trăim.

Adriana Moroi
Secretar General

Abilitatea de a contribui la promovarea principiilor și valorilor fundamentale ale societății a primat dintotdeauna pe planul meu individual și profesional. Prin intermediul acestora tind să consolidez acțiunile tinerilor și să-i îndemn să se implice activ în procesul decizional pentru a elabora un viitor imparțial și sustenabil.

Bogdan Dumitraș
Director de Comunicare

Salutare! Sunt super încântat să fac parte dintr-o echipă tânără, profesionistă și ambițioasă. Îmi face o deosebită plăcere să mă implic în construcția primei mișcări care pune accent pe un viitor verde și echitabil.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...