Single Blog Title

This is a single blog caption
Sursa foto: FYEG/Twitter
25
iun.

Avortul este un drept fundamental. Comunicat al Federației Tinerilor Verzi Europeni (FYEG)

În Statele Unite ale Americii, Curtea Supremă a revocat dreptul la avort. Mai multe state l-au interzis deja, imediat după decizie.

Accesul la avort este de așteptat să fie întrerupt pentru aproximativ 36 de milioane de femei aflate la vârsta reproductivă, potrivit cercetărilor de la Planned Parenthood, o organizație de asistență medicală care oferă ajutor pentru întreruperile de sarcină.

Ca Tineri Verzi venim cu o reacție dură după decizia dată de autoritățile americane și spunând că ceea ce se întâmplă acum în SUA este mai rău decât a fost în România, pe vremea lui Ceaușescu.

Atacurile împotriva avortului fac parte dintr-un efort mai mare, coordonat. Dreptul la avort este, de asemenea, atacat în Europa. Polonia, de exemplu, a pus în aplicare o interdicție aproape totală a avortului.Suntem alături de toți cei ale căror drepturi sunt atacate, indiferent unde se află.

Drepturile fundamentale nu sunt o opțiune. UE și SUA nu pot lăsa la latitudinea țărilor și statele lor capacitatea de a interzice avortul.

FYEG-Federation of Young European Greens

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...