Single Blog Title

This is a single blog caption
Ministrul distrugerii mediului
02
oct.

Tanczos Barna-Ministrul distrugerii mediului

Ministrul distrugerii mediului, Tanczos Barna, are ca obligația să protejeze biodiversitatea țării noastre respectiv cea a Europei. De biodiversitatea acestui loc nu se bucură doar românii, se bucură o întreaga Europă. Astfel Tinerii Verzi condamnă acțiunile și mesajele pe care acesta le-a spus în public, și anume: „Vânarea a 239 de cocoși de munte” acesta specie fiind pe cale de dispariție, „Eliminarea „imediată” a urșilor care atacă omul” acestea fiind o acțiune nefireasca și mârșava și „Pădurea nu poate deveni o grădină botanică” aceasta replica fiind doar un motiv de a nu proteja biodiversitatea țării. Trebuie să ne apărăm resursele țării! Demisia Barna!

Mihai Tudose, membru al Biroului Național și Copreședinte al Filialei Tinerii Verzi Iași: „Este de neconceput cum Ministerul Tanczos Barna dorește să facă un proiect pentru „eliminarea imediată a urșilor care atacă oamenii” în loc sa creeze proiecte și legi pentru protejarea pădurilor si a Biodiversității acesteia. Ce vina are un animal ca casa lui a fost distrusă de oamenii care se gândesc doar la profit și la bunăstarea lor materiala? Ce vina au aceste ființe necuvântătoare ca sunt obligate să-și caute hrana în orașele din apropierea pădurilor?”

Gabriel Bențe, membru al Biroului Național: „Este foarte alarmant ca un ministru al mediului să nu cunoască rolul pădurii în natură, mai ales venind din cea mai rea seceta din ultimii 500 de ani, evapotranspirația plantelor fiind esențială în ciclul apei in natura, precum propia vegetație care previne deșertificarea.”

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...