Single Blog Title

This is a single blog caption
16
dec.

Drepturile omului trebuie respectate!

tinerii_verzi

Pe 10 decembrie, s-au sărbătorit 74 de ani de la adoptarea unuia dintre cele mai importante documente din istoria omenirii, Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, la Paris, în anul 1948.

Considerăm că fiecare tânăr, indiferent de naţionalitate sau etnie, are dreptul de a îşi cunoaşte drepturile, drepturi pentru a căror punere în practică poate fi uneori necesar un efort în plus, căci de cele mai multe ori, pentru cea mai mare parte a cetăţenilor lumii, aceste drepturi le sunt garantate doar pe hârtie, şi niciodată în practică.

Fiecare are dreptul la un loc de muncă care îi oferă venitul necesar pentru un trai decent, fiecare are dreptul de a avea un acoperiş deasupra capului, fiecare are dreptul la egalitate, dreptul de a nu fi discriminat, şi bineînţeles, dreptul de a trăi pe o planetă sănătoasă şi de a respira aer curat. Acestea sunt tocmai drepturile ce tind a fi încălcate cel mai frecvent, la nivel mondial.

Tineri ai României, luptaţi pentru aceste drepturi, luptaţi pentru democraţie, luptaţi şi trudiţi pentru a clădi un viitor mai bun pentru comunitatea voastră, fie ea locală, regională, naţională, sau chiar omenirea în sine. Noi suntem tineretul, iar noi, Tinerii Verzi, o organizaţie de tineret de stânga şi progresistă, susţinem că drepturile omului sunt inalienabile, iar orice încălcare a lor, oricât de mică, reprezintă o crimă la adresa umanităţii

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...