Single Blog Title

This is a single blog caption
17
mart.

Tinerii Verzi susțin reintroducerea gratuității călătoriilor cu trenul pentru studenți

Tinerii Verzi

🎓 Eşti elev sau student navetist, si locuieşti la mare distanta de oraşul de studiu, fie într-un oraş mai mic sau chiar in mediul rural? Afla ca prin decizia (neconstituţională) a guvernanților de a elimina gratuitatea transportului pentru elevi dar şi prin eliminarea gratuității transportului cu trenul pentru studenţi, dreptul tău la egalitate de şanse a fost atacat. Cei ce locuiesc la mare distanţă de oraşul de studiu vor fi nevoiţi să suporte costuri în plus, iar astfel, nivelul de inegalitate dintre mediul rural şi cel urban va creşte.

🌿 Noi, Tinerii Verzi, considerăm că educația ar trebui să fie cu adevărat gratuită, nu doar în lege, ci și în realitatea de zi cu zi din sistemul educațional. De accea susținem că este extrem de important că transportul pe ruta dintre casă și școală să fie complet gratuit pentru toți elevii din sistemul public. De asemenea, pentru a repara greșeala făcută de guvernul anterior (condus de fostul lider al PNL, Florin Cîțu), considerăm necesară reintroducerea gratuității călătoriilor cu trenul pentru studenți atât pe ruta dintre localitatea de reședință și orașul de studiu dar și limitat pe restul traseelor.

Măsuri concrete:

📌 Introducerea gratuității transportului pentru elevi pe ruta dintre casă și scoală (gratuitate, nu decontare!)

📌 Reintroducerea gratuității transportului cu trenul pentru studenți pe ruta dintre orașul de studiu și cel de reședință precum și 12 călătorii gratuite pe an spre alte destinații precum și păstrarea reducerii de 50% pentru restul biletelor.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...