Single Blog Title

This is a single blog caption
04
iun.

Nicu Ștefănuță, candidatul care luptă pentru egalitate între generații! #ChooseCourage

📢Tinerii Verzi își reafirmă susținerea pentru Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Verzilor Europeni🟢, care candidază ca independent în alegerile europarlamentare🇪🇺 din România (poziția 15 pe buletinul de vot).

În urma unei postări, făcută câteva zile în urmă pe o pagină facebook clonă „Tinerii Verzi”, menită să inducă neîncredere și confuzie în rândul votanților verzi din România, suntem nevoiți să facem câteva precizări:

❗Pagina facebook Tinerii Verzi NU reprezintă un canal de comunicare oficial al Partidului Verde și nu exprimă pozițiile oficiale ale formațiunii noastre politice sau ale organizației de tineret sau a vreunei filiale care să aparţină partidului nostru.

🟢Partidul Verde și organizația de tineret Tinerii Verzi nu are nicio legătură cu doamna Paula Pîrvănescu, fost secretar de stat al PSD în guvernul Dăncilă şi condamnată penal pentru că a minţit în declaraţia de avere.

✅Singurul candidat despre care putem spune cu certitudine că a primit susţinerea grupului Verzilor Europeni este chiar vicepreşedintele acestui grup, Nicu Ştefănuţă. 🗳

🤦‍♂Persoana care pretinde că este preşedintele filialei de tineret a Partidului Verde şi care deţine pagina facebook Tinerii Verzi, Bogdan Dumitraş, nu a fost votat de membrii filialei de tineret a Partidului Verde şi nici numit de actuala conducere a PV pentru a ocupa această funcţie, datorită părerilor şi remarcilor sale retrograde pe care le-a făcut în spaţiul public de-a lungul timpului.

🟢Noi, Verzii, avem convingerea că pe data de 9 iunie tinerii români şi toţi cei care cred în egalitate pentru studenţi🎓, indiferent de statutul lor social, în politici publice prietenoase cu mediul înconjurător🌳, în apărarea drepturilor femeilor🙋‍♀ nu se vor lăsa manipulaţi de persoanele răuvoitoare şi vor merge la vot. 🗳

Pe 9 iunie votaţi Verde! Votaţi Nicu Ştefănuţă!🗳✅ poziția #15 pe buletinul de vot

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...