Single Blog Title

This is a single blog caption
13
ian.

Solidaritate cu democrația braziliană!

Fascismul îşi arată colţii la nivel mondial! În Brazilia, susținătorii fostului președinte Bolsonaro au atacat violent instituții precum Parlamentul și Curtea Supremă.
Această tentativă de lovitură de stat împotriva guvernului progresist al lui @lulaoficial este un atac la adresa democrației de pretutindeni. Fascismul este o ideologie extremistă ce consideră că violenţa este o unealtă acceptabilă pentru a îşi impune controlul asupra instituţiilor statului. De fiecare dată când un fascist pierde în cadrul unor alegere democratice, acesta susţine că democraţia nu este funcţională, şi se foloseşte de mijloace violente pentru a încerca, în spusele lui “să îşi ia înapoi ţară”. Fascistul doreşte să îşi ia înapoi ţară din braţele grijulii ale democraţiei, considerând că în ghearele sale ascuţite, “patria” va prospera. Adevărul este, că nimeni nu va prosperă, ci toţi vor suferii, însă categoriile discriminate de către aceştia, mai mult ca oricine.
Istoria ne-a arătat modul în care fascismul poate creşte în popularitate, ucigând milioane de oameni nevinovaţi şi declanşând războaie mondiale. Europa trebuie să răspundă în termenii cei mai fermi prin solidaritate și sprijin deplin pentru poporul brazilian și democrația sa, dar şi pentru toate democraţiile din lume. Mesajul nostru trebuie să fie unul clar şi răspicat: suntem cu toţii împotriva fascismului și autoritarismului!

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...